Bedre en fryktet i sesongavslutningen

Vi reiste til Bjørnholthallen med få spillere og forventet å bli slaktet. Vi ble til tider overkjørt, men det gikk mye bedre en fryktet.

IMG_7037-langDet var aldri noen tvil om hvem som kom til å vinne dagens kamp. Hverken før kampen eller underveis. Bjørndal har vunnet alle kampene sine i år, og det var ingenting som tydet på at de hadde tenkt å gjøre noe annet i dag. Hjemmelaget var best i alt, og slev om vi kan unnskylde oss med at vi var sterkt redusert, og bare 8 mann idag (7 de første 10 minuttene), er det ikke derfor vi tapte kampen.

Fra start styrte Bjørndal dette, og selv ikke når vi fikk en meget heldig utligning til 1-1 var det nok ingen som så det som noe annet en et trøstemål.

Vi jobbet godt og gjorde vårt beste, og selv om det glipper noen ganger klarer vi å gå til første pause med bare 6-2 til Bjørndal.

I andre periode jobber vi veldig bra, og periodens eneste mål kommer på en glipp av oss i det 19. minutt.

I tredje periode begynner vi å bli dyktig slitne, og Bjørndal skårer jevnt utover før de avslutter med å putte tre mål de siste 2,5 minuttene. Perioden ender 8-0 til hjemmelaget.

Det er ikke noen som helst tvil om at de kunne vunnet mye mer. Dårlige avslutninger, fantastiske redninger av vår keeper og god jobbing av oss gjør at vi klarte målet vårt, å ikke tape med mer en 14 mål, og dermed ikke få negativ målforskjell.

Se flere bilder på vår Facebookside her.