Elendig start avgjorde serieåpningen

En meget dårlig 1.periode ødela kampen for vår del mot GIF Fighters 4

IMG_6382-lite

Gjennom hele første periode hang vi litt etter GIF i det meste. Vi var ikke oppi motspillerne som var ledige, og når de fikk ball hadde de all verdens tid på å ta i mot ballen og finne en medspiller eller fyre av et skudd. Når gjestene også løper smart og har et par mann som kan skyte så er ikke akkurat det en god kombinasjon for oss.

Vi taper perioden 3-0.

I andre periode hever vi oss mye. Vi skaper en god del fremover, og kun en god keeper hos gjestene hindrer det å bli spennende. Vi reduserer til 3-1 før og til 4-2, det siste på straffe. Gjestene får også en straffe og setter den. Perioden er jevn og ender 2-2.

I tredje periode går det bare 22 sekunder før GIF øker ledelsen, men vi svarer noen minutter etter og stillingen er da 3-6. Det hjelper ikke da at Johan pådrar seg en 5 minutters utvisning for å sende en motspiller opp på tribunen. Vi slipper inn ett mål i undertall, men resten av perioden er det vi som er best, og skaper mange sjanser. Dessverre blir det bare et mål til, og vi taper 7-4 etter at også denne perioden ender 2-2.

Se flere bilder på vår Facebookside her.