Fortjent tap mot et bedre lag

Det ble en tøff kamp med mye mål, men dessverre de aller fleste feil vei i sesongens andre kamp.

IMG_8377langtVi var klare over at Drøbak/Frogn var et godt  lag med mye tempo og hadde en plan om å ligge litt lave og være på fra start. Det som skjer er at vi stormer fremover og lar dem kontre inn 1-0 etter 25 sekunder, og når de øker til 2-0 allerede etter 1.25 ser det ikke veldig bra ut.

Vi kommer oss heldigvis utover i omgangen og er nesten på høyde med gjestene i spill, men blir hardt straffet når vi gjør feil, og en meget god keeper rydder opp det meste for dem nå de gjør feil. Vi klarer å krige inn et mål midt i perioden, men da står det allerede 3-1, og til slutt taper vi perioden 5-1.

I 2.periode er det vi som starter med et tidlig mål når vi reduserer til 2-5 etter bare minuttet, men nok en gang er gjestene klart bedre i avgjørende øyeblikk og legger på til både 6, 7 og 8-2 før vi klarer å redusere igjen på tampen av perioden, som ender med stillingen 3-8.

I 3.periode skjer nesten akkurat det samme, vi skårer tidlig, denne gang etter 2 minutter, før gjestene utover i perioden er hakket farligere og setter inn mål 9, 10 og 11 før vi igjen reduserer like før slutt. Kampen ender 5-11, noe som egentlig er et ok resultat. Hvis vi klarer å luke bort en del personlige feil fra start kunne kanskje kampen blitt spennende, men i dag var det aldri spenning om hvor poengene skulle.

Se flere bilder på vår Facebookside her.