Hjemmetap mot et sterkt Nittedal 2

En meget bra gjennomført kamp var ikke nok til poeng mot et veldig godt Nittedal 2 lag.

IMG_7841-langt

Nok en gang så er vi mange nok til å stille med to rekker. Tanken er å fortsette det som fungerte bra mot Veitvet, korte og effektive bytter. Dessverre så henger vi ikke helt med fra start og lange bytter fører til trege ben. Nittedal er kjappe og spiller rask innebandy som fører til at de skårer både i det fjerde og det åttende minutt. Etter dette kommer vi mer med i kampen og er flinke til å nekte dem store rom.

I andre periode så er det fortsatt gjestene som styrer kampen, men vi henger godt med og hadde flere gode muligheter til å redusere, men i stedet er det Nittedal som kontrer inn både 3-0, 4-0 og 5-0 midt i perioden. Når vi endelig reduserer minuttet før slutt så er det virkelig fortjent.

Vi går ut i tredje periode med en plan om å vinne perioden. Etter fire minutter snapper Christian opp en feilpasning og gjør ingen feil alene med keeper. Vi fortsetter å prøve og når de får en utvisning har vi en god mulighet. Dessverre, til tross for et ganske godt overtallspill med gode pasninger og et par skudd, så klarer vi ikke utnytte denne muligheten.

Når vi så litt senere får en utvisning så gjennomfører vi denne uten at gjestene får noen gode avslutninger på mål, før de skårer på et utrolig bra skudd fire sekunder før vi er fult lag igjen.

Flere mål blir det ikke, mye takket vår meget gode keeper. I dag redet han igjen mye og satt spillet bra igang igjen.

Nittedal 2 vinner kampen fortjent, de var rett og slett bedre en oss, men med litt flaks og litt bedre avslutninger fra oss kunne resultatet fort blitt annerledes. Neste gang…

Se flere bilder på vår Facebookside her.