Knepent tap hjemme mot NES

Vi gjorde en veldig god kamp, men det gikk bare nesten mot et Nes lag som ville sikre opprykk med seier i dag.

IMG_4166

Vi stiller for andre gang i år med to hele rekker. Ekstra hyggelig å ha Rune tilbake etter lang tids skade.

Vi åpner kampen bra og i løpet av de fem første minuttene leder vi 2-0. Dessverre begynner vi å rote litt og roter bort ledelsen i løpet av et minutt midt i perioden. Vi tar ledelsen igjen med 3-2, men deretter og ut så er det Nes som styrer, og vinner til slutt perioden 6-3.

I andre periode begynner vi nok en gang bra uten at det blir mål noen veier før i det 8 minutt, da vi reduserer. Vi reduserer nok en gang to minutter senere, og det er full kamp igjen. Problemet er at vi gjør for mage personlige feil, som Nes utnytter. Vi gir bort ballen, plasserer oss feil og eier ikke egen boks. Nes skårer to ganger i 14 og 15 minutt. Vi reduserer igjen 1,20 før slutt, men klarer ikke holde tett bakover og Nes får enda et mål. 2.periode ender 3-3.

I tredje periode skal vi prøve å gi alt for å kunne få med oss noe fra denne kampen. Vi reduserer etter 5 minutter og når Chrsitian skårer på straffe etter 10 minutter er vi bare 1 mål bak. Nes øker igjen to minutter senere og stillingen er nå 10-8.

To minutter før slutt reduserer vi igjen, men vi satser litt for mye fremover og da får Nes avgjort kampen 40 sekunder før slutt med kveldens siste skåring.

Utrolig stor forbedring fra kampene før jul, men utrolig kjipt å tape når man er så nær.

Kampens store spiller var uten tvil Chrsitian som puttet 8 av våre 9 mål, og hadde likegreit assist på den siste.

Se flere bilder på vår Facebookside her.