Overkjørt på hjemmebane mot Nes

For en gang skyld var vi såpass mange at vi kunne stille med to hele løperrekker, og mot et Nes lag som lå i nærheten av oss på tabellen hadde vi virkelig tru på seier.

IMG_8523langVi snakket før kampen om å være på fra start og ikke ta noen sjanser. Slik gikk det ikke denne gangen heller, da Nes ledet 1-0 etter 36 sekunder. Vi tar oss sammen og kjører på. Etter to minutter får vi utlignet, men tre minutter senere tar gjestene ledelsen igjen. Vi kjemper oss til en utligning og tar ledelsen midt i perioden, før vi mot slutten av omgangen lar gjestene gjøre akkurat det samme. Første periode ender 3-4.

I 2.periode er det vår tur til å skåre tidlig, utligningen kommer etter 41 sekunder, og etter to minutter tar vi ledelsen 5-4. Dette holde seg lenge og det er mange sjanser til begge lag. Men så rakner det fullstendig for oss. Nes skårer fem kjappe mål, fra 10:01 til 13:27. Bare for å toppe det hele klarer undertegnede å skåre selvmål, når jeg helt upresset skal legge en enkel pasning og bommer litt på ballen…..

Vi reduserer en gang før perioden er over og ligger nå under 6-10.

Vi vet at vi kan ta dette om vi presterer bra i siste periode, men det tar bare 44 sekunder så er det 6-11. Vi gir ikke opp og kjemper videre men klarer ikke skåre flere mål. Gjestenes keeper er meget god og forhindrer at vi skårer på våre mange muligheter. Når han også er flink til å sette i gang kontringer så går det som det må gå. Vi kollapser igjen de siste 3 minuttene og slipper inn tre mål til.

Kampen ender 6-15, merkelig nok noe ufortjent i forhold til antall sjanser, men når vi ikke presterer bedre i forsvar eller i angrep er det ikke mer en vi fortjener.

Se flere bilder på vår Facebookside her.