Overlegen seier på bortebane

De ble en ganske overlegen seier til oss over Veitvet. Vi var best fra start til mål og vinner kampen 22-1.

IMG_6963-langtVi hadde fått med oss at Veitvet har gått på en rekke store tap og var klar på at denne kampen skulle vi vinne. Vi hadde fokus på at vi skulle ta Veitvet på alvor og spille som vi gjør på vårt beste, for på vårt verste var vi redd for at vi kunne gå på en smell.

Vi forstår ganske fort at hjemmepublikum ikke har veldig trua på at de skal slå oss, da vi av noen barn før kampen får beskjed om å dra hjem slik at Veitvet kan vinne.

Når kampen starter går vi rett i angrep og etter 41 sekunder leder vi 1-0. 2.rekka vår er litt tregere, og bruker hele 46 sekunder før vi øker til 2-0. 42 sekunder senere står det 3-0, og vi skjønner at dette blir enkelt. Trolig slipper vi oss ned et lite hakk, for bare 32 sekunder senere så er det redusering til 3-1.

Vi skjønner derfor at vi ikke kan leke og kjører på videre. Etter 12.minutter leder vi 9-1. Deretter roer det seg litt og vi skårer bare en gang de siste 8.minuttene av perioden.

Til første pause leder vi 10-1.

I 2.periode kjører vi på videre fra start og 8 minutter ut i perioden har vi økt til 15-1. Etter dette har vi en liten nedgang i prestasjoner og selv om vi skaper sjanser så blir det 11 minutter uten skåringer, før vi putter vårt 16 mål rett før pause. 6 sekunder før pausen får vi kampens eneste utvisning, på en hedding. I utvisningsboksen blir det servert kaffe og vaffel, men vår utviste spiller tør ikke forsyne seg.

I 3.periode setter vi 2 mål tidlig, før vi igjen får en 11 minutters periode uten mål. Her drar faktisk keeper til Veitvet, til stor jubel fra både medspillere og publikum, frem et par utrolig redninger.

Vi avslutter kampen med å putte fire mål på de siste seks minuttene, og vinner greit 22-1.

Etter kampen får vi servert vafler og kaffe. Selv om Veitvet ikke er i nærheten av å prestere på banen så er det liten tvil om at de er det beste vertskapet vi har møtt.

Se flere bilder på vår Facebookside her.