Overraskende jevnt mot Lyn 2

Vi reiste til Bjølsenhallen med litt få spillere og hadde ingen håp om noe annet en et stortap.
IMG_3354Vi kunne derfor konstatere at vi noe overraskende var med i kampen. Vi kom riktignok tidlig under både 1 og 2-0, men vi ga ikke opp og reduserte midtveis i første periode. Dessverre økte Lyn til 3-1 med en gang. Resten av perioden ble det ikke flere mål, bare en noe unødvendig utvisning til Marius og han meget høye kølle.

I pausen gjorde vi noen endringer i laget. Dette fungerte utmerket selv om Marius valgte å bruke hånda og pådro seg nok en unødvendig utvisning. Den ene av dommerne kom å lurte på om vi hadde lært han reglene.

Lyn økte til 4-1, men Vidar og Christian reduserer for oss to ganger før Vidar også klarer å bli utvist. Trolig for å ha blitt dyttet i vantet og deretter komme borti en Lynspiller.

50 sekunder før 2.pause får Lyn en spiller utvist, og vi klarer for første gang å sette opp et overtallsspill. Pasning, skudd, retur i mål av Simen. 4-4 til pause etter at vi vinner perioden 3-1.

I tredje periode har vi planlagt å gjøre det samme som i 2. periode, men vi får tidlig en bak oss. Like etter klarer Vidar å få seg en utvisning til, ikke helt sikker på hva denne er for heller, trolig var det da han var borti en motspiller som datt veldig lett. Vedkommende sa etterpå at han hadde mistet balansen.

Lyn øker til 6-4 midt i perioden. Litt etter tar vi en timeout, mest for å få en liten pause, men vi legger en liten plan. Det tar utrolig nok bare sekunder før den ender med redusering til 6-5.

Etter dette er vi dessverre litt slitne samt at vi prøver å være litt offensive for å få redusering. Dette medfører at vi slipper inn tre mål de siste 5 minuttene og taper 9-5.

Lyn2 vinner fortjent, de har soleklart ballen mest og skaper flest sjanser. Men vi presser dem til å avslutte fra avstand og dermed er mange av sjansene mindre farlige.

Vi er tross tap ganske godt fornøyd med kampen.