Seier i jevnt oppgjør

Det ble en spennende og meget jevn kamp mot Ski 2.

IMG_8015-lang

Vi starter kampen bra og har egentlig god kontroll, men så roter vi det til med å bytte nesten alle mann når de har frislag på vår halvdel. De tar det kjapt og skårer, men heldigvis for oss så ligger ikke ballen i ro når frislaget tas, og målet blir annulert. Vi slipper med skrekken.

I det 3dje minutt tar vi ledelsen og selv om Ski har sine muligheter så har virkelig vi det også. Midt i perioden får vi en utvisning, men vi ror denne fint av og ikke lenge etterpå øker vi ledelsen til 2-0.

I pausen er vi opptatt av å gjøre ting sikkert og ellers fortsette på samme måte, men når kampen starter har vi glemt alt og etter 4 og et halvt minutt så har gjestene snudd kampen til 2-3. Men vi tar oss sammen og skårer både i det 6. minutt og det 8. minutt. Vi får nok en utvisning mot slutten av perioden og nok en gang rir vi denne enkelt av.

I tredje periode øker vi ledelsen til 5-3 i det 7.minutt, før Ski reduserer og utligner i løpet av 21 sekunder midt i perioden. Vi har flere gode muligheter, men først i det 15.minutt tar vi ledelsen igjen, og da legger vi like godt på til 7-5 halvminuttet etter. Ski tar timeout og vi bruker denne bare til å hvile, før vi går ut og avgjør kampen med kampens siste mål.

Det siste minuttet spiller vi i undertall etter vår tredje utvisning, men heller ikke denne gang skaper gjestene noe veldig farlig.

Vi vinner kampen fortjent mot et ok lag. Gjestene hadde bare med seg en innbytter og ble kanskje slitene utover i kampen, noe som nok var med på å hindre at vi ble straffet hardt når vi gjorde feil. Men vi kunne også hatt flaks med at flere av avslutningene våre hadde blitt mål.

Se flere bilder på vår Facebookside her.