Seier mot serielederen

En meget jevn og spennende kamp endte til slutt med en sterk seier på hjemmebane mot serielederen Bygdøy Monolitten 4.

IMG_8032langSelv om vi hadde tapt stort for gjestene i bortekampen hadde vi stor tro på at det kunne gå vår vei denne gang. Planen var å spille vår innebandy uten å ta hensyn til at vi møtte serielederen.

Kampen starter jevnt og det virker som vi tar mer over utover i perioden. Vi har flere gode angrep og lar ikke gjestene skape alt for store muligheter bakover. Midt i perioden tar vi ledelsen etter et meget fint angrep og dette gjentar vi igjen tre minutter senere, og leder dermed 2-0. Denne ledelsen holder vi til pause, og med litt flaks kunne vi fort ledet mer.

I andre periode har gjestene funnet ut at de skal presse mye og høyt. Dette skaper trøbbel for oss og vi er heldige som ikke får både en og to i mot oss i åpningen, og da går det som det må gå, vi kontrer inn 3-0 etter 6 minutter. To minutter senere misser vi litt i markeringene og de får enkelt redusert til 3-1, men bare minuttet senere øker vi ledelsen igjen på et langskudd som utrolig nok går inn. Etter det jevner kampen seg mer ut og gjestene tør ikke (eller får ikke til) å presse like høyt og aggressivt lengre.

Tredje periode starter på samme måte som andre gjorde, men høyt press fra gjestene og de får en redusering allerede etter et minutt før det roer seg ned igjen. Spillet bølger frem og tilbake, og det er en del muligheter på begge sider, men begge keeperne har en god dag. I det 9.minutt kommer det to kjappe mål fra gjestene og stillingen er nå 4-4. Når vi så får en utvisning like etterpå ser det ikke lenger så lyst ut.

Vi rir ganske enkelt av utvisningen og går nesten rett opp og tar ledelsen igjen med en gang utvisningen er over. I det 15 minutt får begge lag en spiller utvist etter hardt spill og det ser ut som det er gjestene som skal få fordel av å være 4 mot 4. De har ballen og styrer det meste, men vi er livsfarlige når vi får tak i den, og mot slutten av utvisningsperioden får vi kontret inn et mål og vi leder nå 6-4.

Flere mål blir det ikke og vi vinner totalt sett fortjent denne kampen, selv om det fort kunne gått andre veien. Vi var gode i undertallsperiodene våre og skapte mye ellers i kampen. Får en del ufortjente utvisninger på hardt spill, mens motstanderen ikke får utvisninger på sitt minst like harde spill.

Se flere bilder på vår Facebookside her.