Seier over Klemetsrud

Det ble en hard og tett kamp i serieavslutningen mot Klemetrud, men vi holdt jodet kaldt og rodde inn en fin 7-4 seier til slutt.

IMG_4719

Klmetsrud hadde føringen fra starten av, men det var lite store sjanser som ble skapt. Heller ikke i overtall klarer de å skape virkelig store sjanser.

I stedet var det vi som tok ledelsen da Chrsitian får ballen av Mats på egen halvdel og  deretter løper med ball fra vår bok, gjennom hele Klemetsrud og lurte keeper.

Vi øker til 2-0 ikke lenge etter, nok en gang var det Christian som skårer etter pasning fra Vidar.

Dessverre reduserer Klemetsrud minuttet før pause, etter de klarer å løpe seg fri fra forsvaret vårt.

I andre periode er det fortsatt Klemetsrud som styrer det meste av kampen uten at det blir store sjanser av det. Vi klarer ikke å etablere spill selv og slår mye langt uten at det blir noe ut av det.

Midt i perioden får vi en utvisning til da Martin snubler og krasjer en motspiller over vantet. Denne gang klarer de å skåre allerede etter 5 sekunder, på et skudd som Jarle egentlig burde tatt.

Fire minutter senere så tar Klemetsrud ledelsen for første gang i kampen, med et skudd som går under foten til Jarle, og som Jarle mener han burde tatt.

I denne perioden er det vår tur å skåre i siste minutt, nok en gang var det Christian som skårer, denne gang kjøkkenveien.

Vi gjør noen endringer før 3 periode. Disse fører til at vi har mer spill fremover og fortsatt god kontroll bakover. Midt i perioden får vi virkelig betalt for dette, først da Kev får et veldig godt skudd i krysset og vi tar ledelsen 4-3. Så like etter får Vidar slått en pasning til Christian, som sender den videre til Kev mens han løper i posisjon. Christian får ballen tilbake og kan enkelt skåre på nærmest blank kasse. Vakkert spill og vi leder 5-3.

Fire minutter før slutt reduserer Klemetsrud, men vi får ikke panikk denne gang og legger oss litt lavere og prøver å ri dette i land. Klemetsrud tar ut keeper med to minutter igjen, men klarer ikke å få til noe med en mann mer. Det virker nesten som de går i veien for hverandre. Minuttet før slutt snapper Christian en tversoverpasning og kan faktisk løpe ballen helt alene i tomt mål.

Klemetsrud fortsetter uten keeper og blir straffet nok en gang da Kev får tak i ballen og lobber den vakkert forbi siste utespiller og i mål sekundet før det blåses av.

Forsvaret vårt var virkelig på i denne kampen, kjempet mye og ga sjelden Klemetsrud mulighet til å avslutte fra gode posisjoner. De gangene de fikk avsluttet var Jarle der med gode redninger.

Se flere bilder på vår Facebookside her.