Storseier til tross for tidlig kollaps

For første gang stilte vi med fult lag i en bortekamp, og når vi starter kampen med å ta ledelsen etter bare 33 sekunder ser det lyst ut. Men så kollapser vi fullstendig de neste minuttene og hjemmelaget er oppe i en 3-1 ledelse bare fem minutter senere.

IMG_7948-langVi prøver å ta oss sammen og reduserer etter 7 minutters spill, men midt i perioden får vi en utvisning og Veitvet straffe. De bommer på straffen og vi spiller en meget bra undertallsperiode der hjemmelaget nesten ikke er borti ballen. Dessverre blir det rot i rekkene med en gang vi er fulltallige og vi får en utvisning til på grunn av for mange spillere på banen. Vi holder tett bakover også i denne perioden. Mot slutten av perioden gjør hjemmelagets nr 23 alt selv igjen og Veitvet leder 4-2 til pause.

Til andre periode bytter senterne rekker, noe som faktisk hever begge rekkene. Vi skårer etter 19 sekunder, etter fire minutter, etter 6 minutter. Får en utvisning i det 8 minutt og skårer så i undertall, og igjen minuttet senere. Etter 11 minutter har vi snudd 4-2 til 4-7. Veitvet reduserer en gang i det 15 minutt, men vi svarer bare minuttet etter. Helt før slutt inviterer vi hjemmelaget inn i kampen igjen og det står 6-8 til andre pause.

I tredje periode er vi nok en gang tidlig ute, drøye minuttet tar det før vi har økt til 9-6 og to minutt senere leder vi 10-6. Men nok en gang lar vi nr 23 redusere, han har nå 5 mål og en assist på Veitvets 7 mål.

For å lage litt spenning drar vi likså godt på oss en ny utvisning, og nok en gang gjennomfører vi denne uten alt for store problemer. Etter utvisningen er det bare et lag på banen, vi kjører over de og fire mål senere står det 7-14 på resultattavla.

Første periode var preget av nervøsitet, panikk og kaos, men vi er fornøyd med to gode undertallsperioder. I de to siste periodene spiller vi mye bedre og hvis vi bare luker bort en del personlige feil hos de fleste så kan dette bli veldig bra.

Se flere bilder på vår Facebookside her.