Stortap mot Nes

Vi dro til nes med bare 8 spillere og en keeper som aldri har hatt på seg en keeperdrakt engang, og selv om vi viste at dette kom til å bli tøft hadde vi tenkt å gi alt.

IMG_3080

Vi ønsket i denne kampen og ligge litt lavere en vanlig, og satse på kontringer. Dette viste seg å fungere utmerket. Vi tok ledelsen, noe ufortjent, allerede før det var gått tre minutt. I fra det 6 til det 9 minutt snudde Nes kampen, før vi utlignet til 2-2 bare 11 sekunder senere.

Vi holder 2-2 til pause, mye takket være strålende keeperspill av Marius Lie.

I 2. periode holder vi følge i 5 minutter, før vi kollapser de neste 7 minuttene. Vi er slitne og ligger hele tiden to skritt for langt unna Nes spillerne. De får dermed store rom og går opp i en 9-3 ledelse.

Etter dette tar vi oss sammen og holder omgangen ut.

I 3.periode er vi rett og slett for slitne. Nes løper mye og lurt, og får mye rom. Dermed renner målene inn. Lyspunktet er at vi aldri gir opp.

Ulempen er at Christian Henriksen, med sine 4 mål, i det han skal finte bort keeper og sette inn sin femte for dagen, klarer å pådra seg en kneskade.

Se bilder fra kampen på vår Facebook side.