Straffet hardt i god bortekamp

En egentlig god bortekamp ender med stortap etter å ha blitt straffet hardt.

20191116_174929Vi dro til bortekamp mot Fagerstrand uten keeper, men med en snill Jonas som stiller opp når vi har problemer. Jonas har jo prøvd seg i mål før for noen år siden, så langt bedre en å stille med en utespiller i mål.

Vi starter kampen helt nydelig, og tar ledelsen før minuttet har gått, men dessverre så tar det ikke så lang tid før hjemmelaget utligner, og noen minutter senere så tar de ledelsen. I midten av perioden får de også tre raske mål og dermed leder de 5-1 etter 13 minutter. Vi reduserer da til 5-2, før de nesten umiddelbart øker igjen til 6-2.

Fagerstrand drar så på seg en noe streng utvisning, og vi utnytter denne godt. Har full kontroll og flere skudd som kunne gått inn, før den endelig går inn helt i slutten av overtiden. Fagerstrand får da inn sin utviste spiller igjen, men det tar bare sekunder før han nok en gang blir utvist, også denne noe hardt idømt, men ellers ok. Også denne overtallsperioden blir utnyttet godt, og godt spill resulterer i mål.

Sekunder før pause setter vi vårt fjerde mål, og stillingen er nå 6-4.

I andre periode er vi litt dårligere, men vi blir uansett hardt straffet. Deres meget gode keeper redder våre sjanser og deres godt plasserte skudd er for vanskelige for Jonas og ta. Målene renner inn hele perioden før vi får et rett før slutt. Også dette målet kom etter godt spill i overtall.

Perioden ender 6-1 og stillingen er nå 12-5.

Hjemmelaget åpner tredje periode med to ganske raske mål. Litt etter får vi et mål, før de setter en med en gang igjen. Det samme gjentar seg midt i perioden, men denne gangen setter de to.

Vi avslutter kampen med vårt niende mål minuttet før slutt, og taper 17-9. Spillemessig var vi ganske jevne, men deres keeper(e) var mye bedre en vår stakkars Jonas som gjorde en god jobb. Det var avgjørende for kampen.

Se flere bilder på vår Facebookside her.