Uavgjort mot Klemetsrud

Mye mål og en god del rot fra begge lag gjorde at kampen til slutt ente uavgjort 8-8.

IMG_3764

Det tok kun 2 minutter før vi gikk opp i ledelsen, men etter dette tok Klemetsrud over kampen. De utlignet etter 4 minutter, før de gikk opp i ledelsen etter 8 minutt.

Vi jobber oss inn i kampen, men er ikke effektive fremover, og sover litt bakover. Hele laget forsvarer seg dårlig, og til første pause leder gjestene fortjent 4-3.

I pausen ser vi på det positive og i 2. periode går vi ut for å vinne kampen. Vi kjører på og vinner perioden helt fortjent 3-0. Godt forsvarsspill og godt keeperspill har mye av skylden for dette.

I tredje periode har vi kontroll frem til det skal spilles 5 minutter 4 mot 4. Vi får panikk og er mer opptatt av å få ballen vekk en å spille innebandy. Dette varer ut kampen, og selv i overtall klarer vi ikke å spille som vi kan.

Vi taper perioden 4-2, helt fortjent, og man kan godt si at stemningen ikke var helt på topp etter kampen.

Se flere bilder på vår Facebook side her.