Dommerne ødela kampen

Et meget dårlig dommerpar ødela denne kampen fullstendig. Det ble ikke blåst på klare forseelser og det ble ganske fort umulig å spille innebandy.

IMG_6470-mediumVi starter kampen på best mulig måte, og etter bare 41 sekunder tar vi ledelsen. Hjemmelaget utligner etter 16 minutter, men vi tar ledelsen igjen minuttet etter når vi skårer på et frislag. Vi øker også ledelsen til 3-1 i det kampen blåses av, og ting ser meget bra ut.

I andre periode presser Hakadal oss høyere og vi henger ikke med. Vi skårer 3 mål i perioden, men det hjelper lite når hjemmelaget skårer 7.

I tredje periode blir det 3-3, og vi kan dermed si at det var midtperioden som ødela kampen for oss. Det er få eller ingen av målene som kommer etter grove feil av oss. Vi mister ballen enkelt forran egen kasse, vi slår dårlige pasninger, lar folk stå alene med tomt bur. Alt i alt en elendig kamp av oss når det gjelder personlige feil.

Fremover presterte vi til tider bra. 9 mål er absolutt godkjent og det kunne helt fint vært flere. Vi var flere ganger alene med keeper og hadde nok sjanser til å vinne denne kampen.

Det er på ingen måte dommerne sin feil at vi tapte kampen, det klarte vi helt fint selv. Men dømmingen i denne kampen var langt fra bra nok. Det var alt for mye slag (trolig fra vår side også) og burde vært tatt tak i fra starten av kampen. Her blir det ropt fordel når man blir slått 10 ganger i et angrep, og greit at man får skutt, men hva med å gi en utvisning eller to når dette skjer igjen og igjen? Det ble fort umulig å prøve å spille innebandy, og rett og slett bare kaos. Et par utvisninger til begge lag tidlig i kampen hadde gjort dette til en mye bedre kamp for alle. I stede blir det mye frustrasjon og klaging.

Se flere bilder på vår Facebookside her.