God prestasjon i vanskelig bortekamp

Å reise til Drøbak med bare 8 spillere for å møte det klart beste laget i divisjonen gir ikke akkurat stor optimisme for poeng.

IMG_8580lang

Det hjelper ikke at over halve laget kommer til en stengt Oslofjordtunnell og dermed må kjøre rundt for å komme seg til Drøbak. Heldigvis var hjemmelaget interessert i å spille kampen, så starten ble utsatt til vi kom frem va 35 minutter for sent.

Drøbak/Frogn hadde nok tenkt å kjøre over oss, men vi hadde tenkt å ligge lavt og stenge igjen så godt som mulig. Det er hjemmelaget som presser men skaper ikke store sjanser men skårer uansett litt heldig etter 3 minutter. Slik fortsetter det utover i omgangen, og etter 11 minutter skårer hjemmelaget igjen, før de øker til 3-0 etter 15 minutter.

I det 17.minutt fyrer Christian av fra midtbanen og rett i mål, og bare 12 sekunder senere runder Erik T tre motstandere og setter inn vårt 2.mål. Plutselig er vi med i kampen igjen.

Minuttet før pause øker hjemmelaget til 4-2, men vi er uansett fornøyd med omgangen.

I 2.omgang tar det under to minutter før Ole Jørgen smekker til ballen slik at den går i mål, og vi er nå bare et mål bak.

I det 6 minutt setter hjemmelaget inn to mål, og omgangens siste kommer i det 16. minutt. Til andre pause står det nå 7-3. Vi er fortsatt fornøyd med prestasjonene. Vi henger med og forhindrer hjemmelaget i å dominere fullstendig.

Før tredje periode gjør vi noen små endringer for å prøve å skape mer fremover selv. Dessverre begynner vi å bli slitne så det hjelper ikke så mye. Vi skaper noen sjanser, men slipper til litt flere. Hjemmelaget skårer etter 3 minutter, 4 minutter og 8 minutter.

De siste fem minuttene får vi virkelig merke at de er 14 spillere og vi er 8, det rakner litt og vi slipper inn 4 mål de siste 4,5 minuttene.

Totalt sett så er vi fornøyd med våre prestasjoner. Drøbak/Frogn var ikke så gode som vi hadde forventet, eller kanskje det var vi som gjorde det vanskelig for dem. Uansett det beste laget i divisjonen og det skal bli godt å slippe de neste sesong.

Se flere bilder på vår Facebookside her.