Kjedelig uavgjort i god kamp

Når man leder 4-0 skal man vinne kamper, men av og til går det bare ikke slik. Uflaks og småfeil gjorde at vi måtte se to av poengene fly av gårde i sluttsekundene av kampen.

20200105_183350-lang

Sesongen starter på best mulig måte når Johan gir oss ledelsen fem minutter ut i første omgang. Vi har god kontroll på gjestene i første omgang, og midt i perioden øker Christian til 2-0 etter en pasning fra Vidar. Perioden avsluttes når Johan finner Kev alene foran mål, og sistnevnte bare kan slå ballen inn. Vi leder dermed 3-0 til pause.

Andre omgang starter på samme måte, nå er Vidar utvist og vi er i undertall, men nå finner Birger ut at han skal gjør alt selv, og vi leder 4-0 etter fem minutter. Lyn er på ingen måte ufarlige, men det er utrolig hvor flaks det er mulig å ha. Midt i perioden skårer de tre ganger på et og et halvt minutt. Først er det et tilbakespill nesten som Ruben kan slå bort, men velger å la den gå inn til keeper. Krasimir, som til nå har stått en glimrende kamp, slipper den mellom henda og bena. Like etter kommer nok et elendig skudd som ruller under flere og inn i mål. Det tredje var vel et bedre skudd, men fortsatt egentlig ikke farlig. Plutselig er det 4-3 og vi er ikke der vi skal være lengre.

Vi tar oss heldigvis sammen og like før pause får vi straffe, som Christian setter sikkert i mål. Vi leder dermed 5-3 til andre pause.

I tredje periode er det gjestene som skårer etter fem minutter, men vi svarer like etter når Kev spiller gjennom Christian, som enkelt øker til 6-4. Dessverre reduserer nok en gang Lyn minuttet etter.

Så får gjestene en utvisning, og vi prøver å kjøre, har god kontroll, men skaper ikke så mye farligheter.

På slutten av perioden tar det av. To minutter før slutt utligner gjestene, men vi har tenkt å gå for seier og kjører på fremover. Dermed er plutselig Birger gjennom alene, og blir revet ned. Vi får nok en straffe, denne setter Christian inn minuttet før full tid, samtidig som han får en strekk i ræva.

Vi prøver å roe ned litt og har egentlig ok kontroll. Lyn tar ut keeper og vi ligger bak, men plutselig får de en åpning, to pasninger og et skudd limt i krysset, og det står 7-7, 19 sekunder før slutt.

Vi spiller veldig bra i store perioder, men gjør også noen små feil som vi blir straffet hardt for.

Krasimir debuterer for oss i dag, og står meget bra.