Kjempefornøyd tross tap

Vi møtte et uovervinnelig Haugerudlag og hadde derfor som mål og ikke slippe inn 20 mål denne gang.

IMG_3949Vi holder i 5 minutter i første periode før Haugerud får satt sin første. Deretter holder vi nesten 5 minutter til før nr 2 kommer. Selv med en utvisning til Simen klarer ikke Haugerud å putte flere i denne omgangen.

I starten av andre periode kollapser vi litt, og fra 2.38 til 4.47 slipper vi inn 3 mål. Deretter slipper vi inn to mål til i perioden. Flere av målene kommer av idiotiske personlige feil, og kunne helt klart vært unngått.

I siste pause bestemmer vi oss for at vi må prøve å spille litt mer, ikke bare slå ballen vekk i panikk. Vi bestemmer oss også for å gjøre alt vi kan for å forhindre tosifret. Vi klarer å spille mer i perioder, men slipper inn mål allerede før det har gått 2 minutter. Deretter slipper vi inn mål både etter 10 minutter og etter 13 minutter.

Det gledelige er at vi klarer å spille oss til noen sjanser selv, og i det 11 minutt får vi en virkelig stor en. Etter hvert har Kev ballen på venstre side og prøver å lobbe over en keeper som kaster seg ned, keeperen får utrolig nok en hand på ballen som da havner hos Simen, som står å slår i lufta på en halvmeters avstand. Plutselig dukker kølla til Christian opp og dytter ballen i mål.

Kampen ender med 10-1 seier til Haugerud, og vi er utrolig godt fornøyd med det resultatet.

Vår keeper, Jarle, var uten tvil banens beste i dag.

Se flere bilder på vår Facebookside her.