Oppløftende til tross for stortap

Med kun 7 utespillere og en debutant i mål hadde vi ikke store forventninger til årets første bortekamp.

IMG_7809-langVi planlegger å ligge lavt og gjøre oppgavene våre enkelt og effektivt. Det ser ut til å fungere bra ganske lenge, men to ganger midt i perioden glemmer å følge løperne deres, som da får det enkelt alene med vår keeper.  Dette følges opp av litt rot hos oss, kombinert med litt uflaks og hjemmelaget har på syv minutter, fra 10 til 17, puttet fire mål.

I andre periode fortsetter vi på samme måte. Vi spiller egentlig ganske ok, men er for dårlige i avgjørende posisjoner. Vi skaper sjanser men klarer bare å putte en. Gjestene er flinke til å bevege seg riktige og slår gode pasninger, som igjen fører til muligheter og en del gode avslutninger og fire mål også i denne perioden.

I siste pause nullstiller vi og bestemmer oss for å prøve å vinne denne perioden, helst 8-0 selvsagt. Det begynner bra og etter 22 sekunder tar vi ledelsen i perioden, men bare 26 sekunder etter er det 1-1. Hjemmelaget kjører på og fire minutter senere har de satt inn tre mål til og leder nå 12-2.

Begge lag får et par utvisninger og vi henger nogenlunde men siste del av perioden. Vi får et trøstemål til og de putter to mål før slutt. De vinner perioden 6-2 og kampen 14-3.

Vi er fornøyd med måten vi spiller på i dag, selv om ikke alle prestasjonene var helt der de burde være, så var det mye bra som vi tar med oss videre.

Vi tar også med oss videre at vi har en ny keeper på gang i klubben. Å stå så bra etter kun et par treninger er lovende for fremtiden.

Se flere bilder på vår Facebookside her.