Solid seier på en litt dårlig dag

Sesongens siste hjemmekamp var mot tabelljumboen i divisjonen og vi hadde stor tro på seier. Derimot starter vi kampen med noe upresist spill i forsvar og mister ballen flere ganger unødvendig, heldigvis uten at det ble alt for farlig av det.

IMG_8671lang

Vi tar oss sammen og tar ledelsen etter bare halvannet minutts spill når Christian får en pasning fra Birger og setter den kontant i mål. Bare minuttet senere øker Christian til 2-0 når han går fra egen banehalvdel og setter ballen enkelt i mål.

Etter dette roer det seg litt ned. Det er mye unøyaktig spill og mange balltap på begge lag. Noen sjanser er det, og i det 13 minutt reduserer gjestene til 2-1. Dette er også resultatet til første pause.

I pausen bestemmer vi oss for å ta oss sammen, være med presise og gi mindre rom til Ski. Dette går bare delvis, og etter fem minutter utligner gjestene til 2-2. Men kort tid etter får vi et frislag som Kev sender til en ledig Vidar, som skyter praktfullt i mål.

Midt i perioden er Christian på farten igjen, denne gangen får han en pasning av Erik T. og vi leder nå 4-2. 15 sekunder før perioden er over øker vi til 5-2, denne gang finner Christian Birger med en pasning som sistnevnte får satt i kassa. Vi går dermed til andre pause med en fin ledelse.

Tredje periode er bare ett minutt gammel når Christian blir utvist for hardt spill, og i undertallsperioden holder vi bare ut i rundt minuttet før gjestene reduserer til 3-5.

Ut over i perioden overtar vi mer og mer, gjestene har noen sjanser og et par av disse er store, men vi varter opp med meget fint angrepsspill. Christian finter seg forbi fire Ski spillere før han finner Birger som øker til 6-3 etter 9 minutter. I det 14.minutt øker Erik T. til 7-3 etter å ha fått en pasning fra Birger, og sekunder etter gjentar det seg og vi leder nå 8-3.

Ski reduserer i det 16.minutt, men Christian avslutter kampen som han begynte den, med mål. Denne gang kommer passningen fra Birger.

Vi vinner fortjent 9-4 på en litt dårlig dag. Ski gjør ting litt vanskelig for oss, men heldigvis blir vi ikke straffet for våre feil.

Se flere bilder på vår Facebookside her.