Sterk hjemmekamp til tross for tap

Med få spillere møtte vi et av divisjonens beste lag, og frykten for å gå på en kraftig smell var absolutt til stede før kampstart.

IMG_8482long

Det virket som OSI hadde tenkt på det samme og gikk offensivt ut fra start. De presset oss bakpå og fikk betalt etter 2 minutter med dagens første mål. Vi tar oss heldigvis sammen og utlignet midt i perioden. Dette holder vi til første pause. Vi gjør en god omgang der vi lar gjestene komme til en god del skudd, men fra dårlige vinkler, og med litt flaks burde vi ledet etter første periode.

I andre periode skjer det samme igjen, men først får vi en utvisning før de i overtall etter drøye to minutter tar ledelsen igjen. Nok en gang tar vi oss sammen og er med i kampen, men i det 12 minutt skårer gjestene igjen, før vi reduserer to og et halvt minutt senere. Deretter så glipper det litt i det 17.minutt, da de skårer to ganger. Stillingen til andre pause blir da 5-2 til gjestene.

Tredje periode begynner enda dårligere en de to forrige da gjestene skårer etter bare 51 sekunder. Vi prøver å komme i gang igjen, men det vi skaper blir ikke mål, og det hjelper ikke at gjestene skårer både i det 6.minutt og det 12.minutt. Vi glipper litt i markeringene og har ikke like mye krefter igjen etter en lang og hard kamp. Men vi tar oss sammen mot slutten, og setter kampens to siste mål i det 15. og det 16. minutt.

Vi bommer også på en straffe, og flere gode muligheter, så her kunne det gått vår vei med en smule mer flaks og dyktighet.

Vi møtte et bedre lag og taper fortjent, men vi var veldig fornøyd med vår prestasjon.

Se flere bilder på vår Facebookside her.