Storseier i serieavslutningen

Sist vi møtte Veitvet tok vi ledelsen etter bare 33 sekunder. Denne gang tok det bare 11 sekunder før vi ledet 1-0.

IMG_8274-lang

Veitvet er et lag vi viste vi burde slå, men til tross for at vi i sist møte med dem tok en tidlig ledelse kollapset vi litt og gikk til første pause med en 4-2 ledelse til Veitvet. Vi tok oss sammen den gang og vant kampen 14 – 7 etter to gode perioder. Denne gangen ønsket vi å styre kampen fra start og hadde derfor fokus på at vi skulle være på hele kampen.

Det startet meget bra da vi vinner droppen, Johan holder litt på ballen før han finner en helt ledig Birger som snur og skyter i mål. Vi leder dermed 1-0 etter bare 11 sekunder.  Vi fortsetter å styre kampen men det er hjemmelaget som skårer det neste målet i det 4.minutt. Vi tar ledelsen igjen knappe minuttet senere. Igjen er det Birger som skårer etter pasning fra Christan.

Deretter går det 5 minutter uten mål, men nå kommer det to på rad. Vi avslutter også omgangen med to mål til, det siste i overtall (bildet over).

Til første pause leder vi greit 6-1.

I andre periode har vi full kontroll og vinner greit perioden 9-3. Vi slipper inn tre mål fordi vi i perioder ikke jobber godt nok hjemover, mens hjemmelaget har meget god innsats til tross for at kampen er avgjort for lengst. Periodens siste mål kommer når vi taper droppen og ballen går rett i mål, et utrolig selvmål egentlig.

I starten av tredje periode skårer vi to ganger i løpet av de første tre minuttene og leder nå 17-4. Det fortsetter utover i perioden og vi skårer til slutt 9 mål i denne perioden også. Etter at Christian har skåret sitt 5.mål for dagen og Birger sitt 7.ende så får vi spøkefullt beskjed at nummer 17 og nummer 10 ikke får spille mer i dag. Til tross for stor latter og enighet blant hjemmelages spillere og publikum fortsetter de kampen og takker for kampen da Christian setter inn sitt sjette mål for dagen på pasning fra Birger et halvt minutt før slutt.

Vi vinner kampen 24-6 og er meget fornøyd med det.

Det blir alt for mange mål til å ramse opp alle, men vi kommer ikke utenom at Christian hadde 6 mål og 5 assist, Birger hadde 7 mål og 1 assist. Erik T har 4 mål og tre assist, der to av målene var på løp med ball fra egen banehalvdel. Johan har to mål og fire assist.

Vi må heller ikke glemme at vi til denne kampen hadde frafall for alle våre 4 keepere, og Ole Jørgen som, ikke er keeper, gjorde en god kamp med noen fine redninger.

Vi har nå sikret 4.plassen i serien, noe som kan gi opprykk til 4.divisjon. Tidligere sesonger har 4.plassen rykket opp så vi må bare vente å se hva som skjer i sommer.

Se flere bilder på vår Facebookside her.