Tap i Ski

Det ble helt fortjent tap mot andrelaget til Ski.

IMG_3922

Med kun 8 mann og uten keeper hadde vi kun forhåpninger om å ikke bli overkjørt av Ski 2.

Martin prøvde seg som keeper på en liten trening to dager før kampen, og sa seg villig til å stå denne kampen. Sporty gjort av en som aldri har stått i mål før.

I første periode var nok Ski litt bedre en oss, men vi hang godt med og hadde flere ok avslutninger. Ski ledet 1-0 til første pause.

Dessverre kollapser vi litt i 2.periode, og slipper inn tre mål i første halvdel. Vi kommer oss i andre halvdel og vi reduserer to ganger med skudd fra Vidar. Ski leder 4-2 til andre pause.

I tredje periode blir vi slitne, og når vi i tillegg får to skader så har vi ikke mye å stille opp med. Vi taper perioden 4-1 og kampen 8-3.

Se flere bilder på vår Facebook side her.