Tragisk tap i avgjørende nedrykskamp

Dette var en kamp vi måtte vinne for å være med i kampen om ny kontrakt i divisjonen, men det virket ikke som vi var veldig interessert i å beholde plassen.

Kampen er egentlig jevn og vi tar ledelsen etter fire minutter, men etter det lar vi dem gjøre nesten hva de vil. Til første pause står det 9-3.

I andre periode henger vi på en måte litt bedre med, men taper omgangen hele 7-0.

Siste periode ender resultatmessig mye bedre, vi taper bare 5-4.

At vi ikke har keeper til denne kampen har ikke noe å si, Ole Jørgen sto sin første seriekamp og kan ikke lastes for mer en 2-3 mål. Vi som lag var rett og slett ikke der vi skulle være i dag.

Det er  nå tre kamper igjen, og 8 poeng opp til lagene over oss, altså teoretisk fortsatt mulig å beholde plassen, men ikke veldig realistisk.

Se flere bilder på vår Facebookside her.