Tredje tap på rad

Det ble nok en tung dag når vi møtte Lyn 3 på bortebane.

20191027_151945lang

Det virker som vi har for mye respekt for motstanderne allerede før kampen. Vi lar dem spille ball og blir løpende mye i mellom. De tar ledelsen allerede i det tredje minutt og vi klarer ikke følge med. Vi forbedrer oss noe utover i omgangen og kunne fort hatt noen mål selv, men en meget god Lyn keeper forhindrer dette. Sekunder før pause får nok en gang de avslutte upresset ra langt hold, denne gang så dekker vi fint opp slik at vår keeper ikke ser noe som helst, og ballen går rett i mål.

Andre periode starter helt forferdelig. Vi slipper inn mål både i det andre og det fjerde minutt. Men så svarer vi sekunder senere når Dag Morten finner Birger, og han reduserer til 4-1.

Etter fem minutter får Erik en utvisning for gjentatte forseelser, og vi finner likegodt ut at vi skal kontre litt her. Vi er nære flere ganger og på en av disse setter Ruben den i kassa etter å ha rundet keeper. Det kunne fort ha blitt flere, men vi vinner denne undertallsperioden 1-0. Dessverre fortsetter vi ikke disse gode tendensene med fult lag, og når gjestene skårer to ganger i det åttende minutt og en gang i det tolvte minutt, så er det plutselig 7-2. Mer skjer egentlig ikke i den perioden, bortsett fra et par gode muligheter som vi selvsagt roter bort.

I tredje periode går vi rett i angrep og får betalt med en gang. Ruben blir holdt i benet av dems keeper og de får en utvisning. Johan sender den til Birger som setter den i kassa, og vi er med i kampen igjen.

Midt i perioden får Lyn sitt siste mål for dagen, og like etter får dessverre også vi vårt siste mål for dagen, denne gang kjemper Ole Jørgen til seg ballen og dytter den til Johan, som pirker den i mål.

Vi taper kampen i hovedsak på grunn av at vi gjentar samme feil gang på gang, ikke gjør det vi blir enige om å gjøre og rett og slett ikke er på.

Se flere bilder på vår Facebookside her.