Uavgjort borte mot Bærums Verk

Vi stilte med to hele rekker til siste kamp i seriespillet denne sesongen, men sekunder etter kampstart kommer plutselig Ole Jørgen på at han ikke har skrevet seg på kampskjema, og dermed er vi en man mindre med en gang.

IMG_8185-langt

I første periode har vi flere store sjanser, blant annet en i stolpen, men det blir ingen mål. Vi prøver å gjøre det vanskeligst mulig for oss selv med to tullete utvisninger. Først blir Jonas utvist da han tar ballen før han er helt inne på banen ved bytte, og mens vi er i undertall klarer Rune å bli utvist på grunn av for kort avstand på et frislag til hjemmelaget.

i andre periode er det helt klart vi som har overtaket og setter to mål i kassa. Først er det Johan som finner Christian med en utsøkt pasning. Deretter er det Rune som legger en fin ball i hoftehøyde til Christian, som setter sitt andre for dagen.

Det gjestene produserer ryddes fint opp av en meget god og våken Jarle i mål eller av forsvaret vårt.

I tredje periode så øker vi til 3-0 etter bare to minutter, denne gang er det Johan som skårer på pasning fra Christian.

Bare minuttet etter klarer Rune å bli utvist for liggende spill, da han slår ballen mens han ligger strak ut. Vi rir av undertallet, men i kaoset som oppstår rett etterpå så får de plutselig en ensom mann på bakerste stolpe og reduserer enkelt til 3-1.

Minuttet etter klarer vi å dra på oss nok en utvisning, denne gangen er det Simen som ryker på grunn av et voldsomt slag, noe han selvsagt ikke var enig i.

Enda en gang klarer vi oss fint i undertallet, men ikke lenge etter at vi blir fult lag så kommer baklengsmålet, og bare to minutter senere klarer gjestene å utligne til 3-3 etter at vi nok en gang misser en mann på bakerste stolpe. Denne gangen treffer ballen høyt på kølla hans og spretter i mål.

Når det gjenstår 3,5 minutter blir Jarle (keeper) slått hardt i brystet for uendelige gang, og nå klikker det litt. Jarle røsker tak i kølla hans og kaster den bortover gulvet. Han blir da belønnet med utvisning 2+10 og Jonas må da overta i mål. Spilleren som slo fikk ingen utvisning.

Kampen ender 3-3, noe som vi ikke er fornøyde med. Vi burde ha vunnet denne kampen greit, men roter det bort med alt for mange unødvendige utvisninger. Vi slipper ikke inn noen mål i undertall, men det skaper rot i rekkene og at vi ikke får flyt i spillet vårt i flere perioder av kampen. Samt at enkelte blir ekstra sliten i fantastisk jobbing i undertall.

Vår beste spiller i dag er Jarle, men må dele den litt med Johan. Jarle redder mye og er på i dag. Forhindrer mange farlige situasjoner med å være tidlig på ballen og skaper trygghet. Johan holder på ballen i nesten hele undertallsperiodene og forhindrer dermed at hjemmelaget får til noe som helst i overtall. I tillegg så bidrar han mye fremover.

Se flere bilder på vår Facebookside her.