Uavgjort i årets første kamp

Selv om vi med trygghet kan si at de fleste av oss ikke akkurat har ligget i hardtrening de siste ukene møtte vi til årets første kamp med store forventninger om seier og tre poeng.

IMG_6715-lang

Første periode var bare 29 sekunder gammel da vi tok ledelsen enkelt 1-0, og her tenkte vi allerede at dette blir lett. Virket dessverre ikke som Hakadal var enige i dette, og utlignet bare minuttet etter. Slik vi holdt på i forsvar så tenkte nok de også at dette blir lett.

Vi tok oss litt sammen og tok ledelsen igjen i det 6. minutt, før vi økte igjen i det 8.minutt. Hakadal reduserte 2 minutt etter, før vi gikk rett i angrep og økte til 4-2. Da tok gjestene en timeout, og like etterpå reduserte de nok en gang.

Resten av omgangen bar preg av mye sjanser til begge lag, men det ble bare et mål til i denne perioden, da Hakadal utlignet til 4-4 to minutter før slutt.

I andre periode tok vi kjapt ledelsen etter et minutt, mens gjestene utlignet midt i perioden. Ellers skjedde det ikke mye.

Tredje periode startet som de to første, vi tar en tidlig ledelse, denne gang etter neste tre minutter. Hakadal utligner igjen i det 7.minutt, men vi setter en både i det 9. og det 10. minutt, og leder med to mål midt i siste periode.

Hakadal hadde ikke tenkt å gi seg, og reduserte i det 11.minutt, før vi bare minuttet senere økte ledelsen til 9-7. Etter dette er det gjestene som kjører kampen. Vi holder ut til det har gått 18:29, da de reduserer til 9-8. Nå gjelder det bare å holde hodet kaldt og avslutte kampen på en sikkerlig måte, men det gidder vi ikke, så Hakadal får et fortjent utligningsmål 19 sekunder før slutt.

Denne kampen burde vi vunnet hvis vi hadde gjort noe som lignet på det vi skulle gjøre. Det var mye bra innsats, men mange personlige feil og mye panikk. Kan jo nevnes at det ikke var en eneste 2.minutter i kampen, noe som kanskje tyder på at man er alt for snill utpå der. Kanskje man burde ta i litt mer?

Dommerne dømte bra, så ingenting å klage på der i dag.

Se flere bilder på vår Facebookside her.