Årets første poeng

En spennende kamp endte med en liten kolapps på slutten og dessverre bare ett poeng.

20191112_211522-langI enda en kamp klarer vi å slippe inn et mål helt i starten. Denne gang var det ikke fordi vi var med fra start, men litt mer tilfeldig og en god avslutning som gjorde at gjestene tok ledelsen allerede etter minuttet spilt. Vi fortsetter å kjøre på og skape sjanser, og får uttelling. Først er det Erik Tomasson som snapper en ball og gjør alt selv, 1-1 etter ca 3 minutter. Deretter er det Vidar som tar med seg ballen helt bak og til slutt finner Johan, som overlister keeper. Så kjemper Erik Sparr inn et mål i kaos foran mål etter et skudd fra Birger, og vi leder plutselig 3-1 etter ca 6 minutter.

Det blir ikke flere mål i perioden, og for første gang på lenge leder vi til pause.

I 2.periode skjer nesten det samme som i første. Dag Morten roter seg inn i feltet når han prøver å rydde bort en ball, og gjestene får straffe. Denne redder Kay enkelt fra tidligere lagkamerat Kim Paulsen.

Men ikke lenge etter reduserer gjestene, og midt i perioden utligner de til 3-3. Vi står opp og finner oss selv igjen, og tar ledelsen igjen rett etterpå. Denne gang er det Ruben som skårer på en pasning fra Martin.

Like etter øker vi ledelsen til 5-3, da Kev finner Johan og sistnevnte setter inn sin andre for dagen. Sekunder etter blir Ole Jørgen byttet inn etter å ha vært reserve frem til nå. Hans første møte med ballen ender med at han øker ledelsen til 6-3, med pasning fra Birger.

Så klarer Rune å dra på seg en utvisning pga gjentatte slag, men undertallspillet gir ikke gjestene noen farligheter.

Mot slutten av perioden finner Kev nok en gang Johan, og Johan får satt sin tredje for dagen.

Sekunder før pause drar gjestene på seg en utvisning for liggende spill.

Vi går til andre pause med en 7-3 ledelse.

I tredje periode starter vi med overtallspill, men skaper ikke noe som er farlig. Ikke lenge etter så reduserer gjestene, og like etter reduserer de igjen, og det begynner å bli farlig. Heldigvis for oss finner Ruben en umarkert Birger foran mål, som setter inn 8-5.

Midt i perioden drar vi på oss nok en utvisning pga gjentatte slag. Denne gang er det Erik T. Nok en gang skjer det ikke noe veldig farlig, selv om gjestene var nærmere denne gang.

Det ser ut til å gå mot seier, men så begynner vi å få nerver eller noe, på de siste seks minuttene skårer gjestene tre ganger, og stillingen er nå 8-8.

Og som ikke det var nok kommer tidligere nevnte Kim Paulsen alene med Kay sekunder før slutt og kunne ha avgjort kampen til fordel for gjestene, men nok en gang reddet Kay enkelt.

Kampen ender uavgjort.

Vi hadde sjanser nok til å kunne skåre mange flere mål, men det hadde gjestene også. To gode keepere reddet begge lag i denne kampen.

Se flere bilder på vår Facebookside her.