Burde vunnet mot serieleder, men endte med tap.

En meget sterk førsteomgang ble dessverre fult opp med to dårlige omganger, og dermed ble gjestene for sterke.

20191201_185408

Det tok bare 17 sekunder før vi tok ledelsen 1-0 mot et av de beste lagene i divisjonen. Gjestene har ikke tapt til nå i år og hadde nok ikke tenkt å gjøre det i dag heller. Men vi hadde ikke tenkt å gjøre det lett for dem, og kjører på videre i omgangen. Vi øker til både 2 0g 3-0 midt i perioden, før gjestene reduserer på straffe, men bare halvminuttet senere øker vi til 4-1, noe som står seg til første pause.

I andre omgang virker det som vi har bestemt oss for å la dem gjøre som de vil, 4-2 og 4-3 kommer før minuttet er spilt. Midt i perioden så kommer 4-4, men vi øker da til 5-4 like etter, før gjestene umiddelbart utligner igjen. Nok en gang tar vi ledelsen igjen like etter, og det holder seg 6-5 til andre pause. Vi er nå heldige som leder og må skjerpe oss betraktelig.

Skjerpe oss gjør vi ikke, 6-6 kommer etter minuttet, 6-7 kommer i det fjerde minutt, og 6-8 i det niende minutt. Vårt siste mål kommer i det 12.minutt, og kampen ødelegges etter det med at vi drar på oss en 2+2 utvisning. Dermed taper vi 7-8.

Vi spiller i store perioder, og spesielt i 1.omgang, like bra eller bedre som det som nå er serielederen i divisjonen, men vi gjør en god del personlige feil og klarer ikke gjøre jobben bakover. Vi blir hardt straffet når de skjønner hvor dårlige vi er til å forsvare oss, og vi mister dermed kontroll over kampen.

Denne kampen burde vi vunnet, men vi er vel ikke bedre.

Se flere bilder på vår Facebookside her.