Enda et stortap på hjemmebane

Vi havnet bakpå fra start og gjestene ledet 2-0 allerede før det var passert fire minutter. Vi kjemper oss inn i kampen, og har flere gode angrep og muligheter, og reduserer i det 7 minutt. Etter dette er det jevnt frem til kampens siste minutt, da skårer gjestene to kjappe, det siste akkurat da fløyta går.

I andre omgang reduserte vi umiddelbart, men bare tre minutter senere øker gjestene igjen, før de fem minutter senere øker enda en gang. Midt i omgangen velger Martin å gjøre tidenes dårligste takling ved vant, og han gadd ikke selv engang å klage på utvisningen. Undertallsspillet hadde vi full kontroll på, og hadde vel ballen mest de to minuttene. De siste fem minuttene slipper vi inn tre mål, og går til pause med 2-9.

Vi går ut i tredje periode for å prøve å vinne den, og vi tar ledelsen i perioden etter 3 minutter, men så tar gjestene over, og setter tre mål før vi setter vårt andre 3 minutter før slutt, før gjestene fastsetter sluttresultatet minuttet senere. Kampen ender 4-13.

Johan blir av spillerne våre kåret til vår beste spiller, foran Vidar og Geir Ove.