Endelig en seier

Etter en katastrofal start på kampen hentet vi oss inn igjen og vant til slutt fortjent, såvidt.

IMG_3471Kampen startet katastrofalt. Vi prøvde å styre spillet med mistet i avleveringene og var ikke på når Bjølsen kom framover. Det resulterte i at Bjølsen tok ledelsen etter 2 minutter, før de økte igjen 50 sekunder etter. Når gjestene fikk straffe og gikk opp til 3-0 før det var gått 8 minutter så det ut som at vi nok en gang skulle gå på et tap.

Trener Christian Henriksen sa at det var akkurat dette som gikk gjennom hodet hans akkurat da: “Skal dette være nok en kamp der vi blir overkjørt, og slipper inn alt for lette mål bakover.”

Heldigvis var det ikke det som skjedde. Vi tok oss sammen og begynte å spille innebandy. I det 11.minutt og i det 12. minutt reduserer vi, og som Christian sa etter kampen: “Det virket som at alle gutta var klar over at vi skulle tråkke til og gi alt for å få det til i dag.”

50 sekunder før første pause utlignet vi til 3-3. “Det var da jeg viste at det kom til å gå vår vei“, sa Christian.

I andre periode starter vi kampen bedre. Bjølsen kommer ikke så lett til muligheter, og vi har mer kontroll over det som skjer. “Vi snakket i pausen om at motstanderen ikke skulle få stå på fire meter og skyte, og det klarte vi i store deler av kampen.” forteller Christian.

IMG_3525I det 5 minutt tar gjestene nok en gang ledelsen, men denne gangen utlignet vi bare minuttet senere, og med to mål mot slutten av perioden så går vi til 2.pause med en 6-4 ledelse.

I den tredje perioden følger lagene hverandre tett. Vi øker ledelsen til 7-4, de reduserer til 7-5, vi øker til 8-5, de reduserer til 8-6, vi øker til 9-6, de reduserer til 9-7.

De siste minuttene sender gjestene alt i angrep og stresser oss noe fryktelig.  Da tenkte Christian: “Gutta blir nervøse og man begynner å tenkte at nå ryker det nok en gang.” Det virker som det er akkurat det som skjer også, da vi virker som vi har litt panikk bak der, og da Bjølsen reduserer nok en gang til 9-8 med 50 sekunder igjen å spille så frykter vi nok alle at vi skal rote det bort.

Men heldigvis for oss og de 7 publikummerne som hadde møtt opp, ble det ikke flere mål.

Christian oppsummerer med det alle tenker: “Det var utrolig gøy at Holeværingen fikk sin første seier.”

Se flere bilder på vår Facebook side her.