Fantastisk borteseier i sesongavsluttningen

Sist vi møtte Nes tapte vi 15-6 på hjemmebane, nå skulle vi møte de borte med bare 6 utespillere.

IMG_8721-lang

Det kunne virke som at hjemmelaget tok lett på kampen for det var vi som var best fra start. Vi skaper noen muligheter mens de skaper ingenting. Etter 6.44 får de en utvisning på feil avstand og klarer samtidig å krangle på seg en utvisning til. Vi får dermed muligheten til å spille 5-3 i to minutter. Dette utnytter vi til fulle, etter 7.20 fyrer Birger av et skudd som keeper redder, men Kev er på returen og setter den inn til ledelse for oss. Vi fortsetter med overtallet, nå 5-4, og nok en gang utnytter vi det. Christian får en pasning fra Johan som han setter i krysset og vi leder nå 2-0.

I det 14. minutt øker vi ledelsen til 3-0, nå er det Christian som finner Birger med en pasning som sistnevnte setter i kassa. Nå virker det som Nes bestemmer seg for å gi på litt, og reduserer like etter til 3-1. De prøver det de kan med å stresse oss, men lykkes ikke helt. Minuttet før slutt finner Kev Birger med en lang pasning, Birger tar den fint ned, er litt heldig når han runder to mann og setter inn 4-1.

Like før pause drar Kev på seg en utvisning for slag av typen grovt.

Vi tar pause med en meget overraskende 4-1 ledelse.

Andre omgang starter nesten som den første, Nes drar tidlig på seg en utvisning men holder unna i dette undertallet. Men i det 13 minutt kommer periodens eneste mål, Birger slår en pasning til Christian som noe heldig havner i mål.

Nok en gang klarer Kev å pådra seg en utvisning for slag, denne gang var det kanskje ikke helt korrekt, like før pause.

Før tredje periode har vi fokus på at kampen på langt nær er over og at vi må kjempe helt til slutt. Vi slipper inn et mål etter 11 minutter og et til etter 16 minutter, flere mål blir det ikke og vi vinner noe overraskende, men fortjent 5-3.

Det er ingen tvil om at vi ble godt slitne utover i kampen, og hadde hatt godt av noen ekstra spillere.

Se flere bilder på vår Facebookside her.