Fornøyd til tross for tap

Med to debutanter og kun syv spillere regnet vi med å bli overkjørt av Bærums Verk Hauger 2.

IMG_6429Flere av våre faste spillere var borte denne gang, og vi stilte dermed bare med en innbytter. Når hjemmelaget stilte med så mange spillere at det nesten ikke var mulig å telle, og vi stilte med to debutanter i tillegg, så var egentlig målsetningen vår at vi ikke skulle tape med 10 mål.

Nå var kanskje ikke Mats debutant siden han har spilt kamper før, men dette ble hans første kamp som keeper. Steffen spilte sin første innebandykamp noensinne, og det etter å ha begynt med innebandy nå i år.

Vi legger oss bakpå fra start og prøver å hvile med ballen i laget. BVH velger å ikke presse høyt og vi får god tid bak. De få gangene de presser høyt så slår vi langt, og har egentlig god kontroll på egen banehalvdel. Vi kontrer når vi har mulighet og får flere store muligheter, og etter 9 minutter tar vi ledelsen. BVH har sine sjanser de også, men det som forsvaret ikke rydder unna, tar en god Mats.

Etter kvarteret så fyrer en BVH spiller av et skudd som går 3 meter til side for mål, men treffer da skuldra til Martin og går i mål bak en forfjamset Mats, og hjemmelaget har utlignet på en noe utrolig måte.

Vi kommer kjapt tilbake og tar ledelsen igjen minuttet etter, før vi to minutt senere igjen roter i forsvar og lar BVH utligne. Det er 2-2 til første pause.

I andre periode forventer vi at BVH skal presse oss høyere på banen, og har laget en liten plan, men det skjer ikke og vi kan fortsette på samme måte. Vi har egentlig god kontroll bak gjennom hele omgangen selv om vi slipper inn to mål også i denne perioden. Vi skaper dessverre litt mindre fremover. Det blir ikke mange store sjanser, og vi er nok litt slitne. Vi skårer en gang i denne perioden og går til andre pause med 3-4.

I tredje periode prøver BVH å ta oss på senga med å presse høyt rett fra start, og det fungerer nesten. Vi rydder opp i første omgang og begynner å slå langt. Hjemmelaget øker uansett ledelsen tidlig, men vi kommer raskt tilbake, med et klassemål. Alle spillerne på laget vårt er borti ballen en gang hver før den sitter i kassen. I det 8.minutt utlignet vi til 5-5 og begynner å håpe på poeng. Men det som da skjer er at vi har fått mindre tid til å hvile med ball i denne omgangen samtidig som vi “glemmer” å ligge lavt. Vi blir rett og slett for offensive. Dette fører til at BVH får mer rom og vi blir løpende litt i mellom, noe som igjen fører til at de får mulighet til å spille oss ut og kan få avsluttet fra gode posisjoner. Hjemmelaget får da to kjappe mål, i det 9 og 12 minutt. Vi tar da timeout og bestemmer oss fort for å gå tilbake til det som funker, ligge lavt og kontre.

Resten av kampen har vi kontroll bakover igjen, men vi er rett og slett for slitne til å skape mye fremover. Vi har muligheter, men vi klarer ikke å benytte oss av dem.

Bærums Verk Hauger 2 vinner fortjent 7-5, og vi er faktisk fornøyd til tross for tap. Neste gang tar vi dem…

Se flere bilder på vår Facebookside her.