Fortjent 5-0 seier borte mot Akerselva 4

Det ble til slutt en komfortabel seier på bortebane mot Akerselva 4.

IMG_8647-lang

Lenge så det ut til at vi måtte stille med veldig få spillere og uten en keeper til denne kampen. Etter mye leting fikk vi Kay til å gjøre et comeback hos oss.  Vi stilte derfor med en meget rutinert keeper og 8 utespillere. Hjemmelaget stiller med like mange spillere, men et helt annet lag en sist vi møtte dem. Denne gangen består laget av nesten bare unge spillere.

Kampen starter i et forrykende tempo fra begge lag. Hjemmelaget har ballen mye men vi er farligere når vi angriper. Midt i perioden snapper Erik T. opp en passning på vår banehalvdel. Han tar med seg ballen oppover på banen og plasserer den vakkert i mål med et utmerket skudd.

Etter 11 minutter er en av deres spillere gjennom og Vidar gjør det han kan, men ender opp med å lage straffe da han slår på kølla til motspilleren. Men vår rustne keeper, som ikke har stått i mål på over to år, redder straffen enkelt.

Det blir ikke flere mål i denne omgangen. Begge keepere har flere fine redninger og vi venter egentlig bare på at det skal løsne.

I pausen spør vi Christian om hvilken kølle han bruker, da skuddene ikke har sittet helt enda. Får svar om at det kommer. Tre minutt ut i andre omgang kommer det. Simen vinner ballen og dytter den til Christian, som fyrer av rett i krysset fra midt på dems banehalvdel.

Tre minutter før andre pause får Kev en utvisning og vi må spille i undertall. Akerselva spiller en del ball i starten av overtallet, men skaper ingenting. Vi overtar ballen, og har egentlig full kontroll. Vi gir ikke fra oss ballen igjen, og de må lage frislag litt inne på dems banehalvdel. Christian stiller seg opp, men får ikke noe hjelp og må bare skyte for å ikke miste frislaget. Han skyter den rett og slett rett i mål.

6 sekunder før pause får Johan sendt ballen fra bak mål og inn foran kassa til Simen, som vifter med kølla til han treffer og ballen går i mål. Vi leder 4-0 etter to perioder.

4 minutter ut i tredje periode så setter Christian inn sitt tredje for dagen. Denne gang etter en passning fra Vidar.

Hjemmelaget prøver å sette inn et lite ekstra gir på slutten for å få et mål, men vi gir alt for at Kay skal få det comebacket han fortjener, nemlig rent bur. Vi holder greit unna og vinner helt fortjent kampen 5-0.

Se flere bilder på vår Facebookside her.