Fortjent seier i tøff kamp mot Ski 2

Med tre nye spillere til denne kampen kunne vi for første gang stille med to hele rekker i år. Vi hadde lagt merke til at Ski 2 ikke hadde gjort det veldig bra til nå i år, og hadde forhåpninger om å kjempe om seieren i dag.

IMG_6587langtDet tok bare 33 sekunder før vi tok ledelsen og med god kontroll de neste 11 minuttene økte vi til både 2 0g 3-0. Det så virkelig ut som vi skulle vinne denne kampen både enkelt og stort. Mulig det var slike tanker som snek seg inn i hodene våre også, for vi senker innsatsen noen få prosent og det er nok til at Ski overtar alt av initiativ. De neste to minuttene skåret gjestene to ganger mens vi ikke hang med, og i periodens siste spilleminutt utlignet de til 3-3.

I 2.periode får Ski 2 en tidlig utvisning. Denne har vi tenkt til å utnytte, men vi får ikke til passningsspillet og gir bort ballen til gjestene som kan kontre inn en 4-3 ledelse. Vi tar oss heldigvis sammen og får utlignet når vi endelig får overtallspillet litt som vi ønsker. Et skudd går til retur som blir kranglet i mål.

Vi styrer resten av perioden og har grei kontroll også når vi spiller i undertall. Bi skaper mange sjanser og setter inn to mål til før pause. Leder dermed 6-4 før siste periode.

I 3.periode øker vi ledelsen tidlig til 7-4, men gjestene har ikke gitt seg og gir alt, til og med keeperen våres skal slås hardt og godt, noe som hjelper og de får en urettferdig redusering etter 5 minutt.

Vi øker igjen til 8-5 midt i perioden og kampen burde nå ha vært avgjort. Men det blir litt kaos og gjestene får to raske reduseringer. De siste 6 minuttene bølger det mye frem og tilbake, og begge lag kunne hatt flere mål. Ski 2 presser det de kan for å få en utligning, og klarer også å pådra seg en utvisning helt på slutten. Det blir ikke flere mål og vi vinner vår 2.kamp denne sesongen.

Se flere bilder på vår Facebookside her.