Fortjent tap til tross for god innsats

Vi skulle møte Ski 2 på bortebane en fredags kveld, og nok en gang var det få spillere som møtte opp. Mulig fristet mer med Taco enn å bruke seks timer på å spille en innebandykamp, hvem vet?

16998038_1345215442188571_1340343632601889366_n

Kampen startet bra, og vi tok ledelsen etter 5 minutter, men bare minuttet etter utligner Ski, og halvminuttet etter så tar de ledelsen 2-1.

Etter 14 minutter så utligner vi og bare minuttet etter tar vi ledelsen 3-2.

I det 17.minutt utligner Ski igjen, og perioden ender 3-3.

Det var mange sjanser begge veier og uavgjort i perioden er egentlig ganske riktig.

I 2.periode tar Ski ledelsen etter et par minutter før vi igjen utligner bare minuttet etter. Men bare 15 sekunder etter så tar Ski nok en gang ledelsen.

I det 5.minutt fikk Ski utvisning for avstand og klarte å protestere på dette og samme mann pådro seg en ekstra utvisning. Vi skal da spille 4 minutter i overtall. Vi kjører et godt overtall, og mot slutten av den første utvisningen får vi utlignet til 5-5. Den neste utvisningsperioden sliter vi litt mer, vi skaper noen muligheter, men klarer ikke presse Ski nok når vi mister ballen.

Etter 10 minutter så tar Ski igjen ledelsen. De øker igjen både etter 14 og etter 15 minutter. Vi henger ikke helt med de siste 10 minuttene, Ski får en god del muligheter, men har også en del flaks. Flere av målene går i våre ben eller køller før de spretter i mål.

I tredje periode reduserer vi til 8-6 allerede etter 38 sekunder, og får igjen trua på at dette kan gå. Ski ville det anderledes, og putter fire mål i fra det 4.minutt til det 12.minutt.

Vi står litt og ser på, vifter litt med kølla og går ikke inn i duellen slik vi burde.

Etter en TimeOut tar vi oss kraftig sammen, og reduserer tre ganger før Ski fastsetter sluttresultatet til 13-9 fire sekunder før slutt.

Alt i alt en fortjent seier til hjemmelaget, men vi er fornøyd med innsatsen i det meste av kampen. Med litt flere folk hadde vi hatt gode muligheter til å vinne denne kampen.

Se flere bilder på vår Facebookside her.