Hardt straffet i noe som kunne vært en jevn kamp

Vi starter kampen meget bra og skaper flere gode sjanser og har egentlig kontroll bakover. Dessverre klarer vi ikke å sette sjansene våre mens hjemmelaget setter to av sine sjanser midt i perioden. Mot slutten av perioden får hjemmelaget en utvisning og vi skaper igjen flere store muligheter i overtallet, men enda en gang uten å skåre.

20180128_164905-langDet siste som skjer i denne omgangen er at Christian blir slått rett i ankelen og er ute resten av kampen.

Andre periode starter katastrofalt for oss . Nittedal skårer to kjappe mål før minuttet har gått og når duellen etter siste målet klager Simen på at motstanderen ikke har kølla rett plassert. Johan, som kaptein, følger dette opp og spør dommeren om hvorfor han ikke dømmer får han beskjed om at han ikke så det. Johan spør da om hva dommeren ser etter når det er duell og får da en utvisning. Dette er ikke Johan enig i og når han prøver å forklare får han en utvisning til. Det dommerne ikke får med seg er at i samme situasjon så får Jonas en kølle i ansiktet og sliter med store smerter.

Vi holder ut i tre minutter men så glipper det og Nittedal leder nå 5-0.

Etter dette prøver vi å spille oss inn i kampen igjen, og reduserer først ved Birger før Johan gjør alt selv (etter utkast fra Jarle) og setter inn 5-2. Dette på 40 sekunder fem minutter ut i andre periode. Men så setter Nittedal opp tempoet litt mens vi sliter og fra minutt 7 til minutt 16 setter de 5 i kassa vår, mens vi bare putter ett mål, nok en gang er det Johan som gjør alt selv. Nittedal leder nå 10-3.

Vi får en en redusering i slutten av perioden, mål fra Erik T. etter pasning fra Birger. Det står dermed 10-4 før siste periode.

Tredje periode er lenge ganske jevn og etter 7 minutter reduserer Erik T. for oss igjen, og vi ligger nå “bare” 5 mål bak.

I det 11. minutt skårer Nittedal igjen, men vi fortsetter å produsere mange sjanser. Erik T. er alene med keeper to ganger, Marcus og Jonas har vær sin store mulighet og flere andre ganger kunne vi fort knepet innpå.

I det 17 minutt er det tydelig at vi er slitne og ikke henger med sikkerlig lengre, vi slipper inn tre kjappe mål og Martin får en merkelig utvisning. Vi slipper inn enda to mål på slutten og taper fortjent 15-5.

Det ble en merkelig kamp med mye rare avgjørelser fra dommerne som vi mener gikk mot oss. Det var til tider mye hardt spill som vi ble straffet for, men ikke Nittedal. Men vi presterte ikke på det nivået vi burde og taper ikke på grunn av dommerne, vi har deler av kampen der vi ikke er på og blir hardt straffet for det.

Se flere bilder på vår Facebookside her.