Hjemmetap mot et et forsterket Bærums Verk 2

Vi viste at Bærums Verk 2 hadde tenkt å stille med tre meget gode spillere fra 1.divisjonslaget sitt, men hadde uansett ikke tenkt å gi oss uten kamp.

IMG_6797-langVi stilte med nesten fult lag og var egentlig ganske optimistiske før kampen. Gjestene har ikke hatt veldig gode resultater de siste sesongene, men det viste seg fort at de tre spillerne de hadde med seg fra 1.divisjonslaget sitt holdt en helt annen klasse en resten.

Midtveis i 1.periode tok gjestene ledelsen. 2.minutter før slutt utlignet vi på straffe. Det var gjestene som hadde de fleste store sjansene, men vi holdt 1-1 til første pause.

I 2.periode får BV en tidlig utvisning og vi kjører et meget bra overtallspill, som dessverre ikke ender med mål. Litt etter er det BV som får straffe, og samtidig snakker vi på oss en unødvendig ekstra utvisning. BV skårer på straffen, men vi kommer godt ut av undertallsperioden.

Midt i perioden utlignet vi igjen, men de fem siste minuttene rakner det for oss og gjestene øker ledelsen tre ganger, og går til andre pause med en 5-2 ledelse.

I tredje periode reduserer vi etter bare 1.minutt, og igjen etter 4,5 minutter. Det siste på et skudd fra midtbanen. Vi er nå bare ett mål bak.

Men så var det de dere 1.divisjonsspillerne da, midt i perioden øker han ene til 6-4, før en annen helt på slutten av kampen leker inn dagens siste mål.

Vi er med i kampen og er fornøyd med det. Bærums Verk 2 hadde tre spillere som vi ikke klarte å stoppe, og de vinner derfor fortjent 7-4.

Se flere bilder på vår Facebookside her.