Kjedelig bortetap mot Ski 2

Etter den meget sterke seieren på hjemmebane sist helg skulle man tro at vi dro til Ski med forventninger om å vinne enkelt.

IMG_8106-langMen når vi er få spillere og flere av våre viktigste spillere stiller opp og spiller kampen med skader som burde holdt de utenfor banen gjør at vi ikke har alt for høye forventninger. At vi også mangler vår faste keeper og stiller med en 18-åring som ikke har spilt innebandy før denne sesongen hjelper heller ikke på.

I første periode ser det ut som vi ikke har møtt opp. Vi blir rett og slett overkjørt fra start til slutt. Det er et under at vi bare ligger under med 2-0 til første pause. Det første målet kommer etter bare 3 minutter, og det andre målet er et selvmål der undertegnede prøver å slå ballen bort men den går rett i mål.

I andre periode hever vi oss betraktelig. Vi går ut og tar tak i kampen. Styrer mye av spillet og midt i perioden står det 2-2. Først reduserer vi på et fint skudd av Chrsitian fra midt på motstanders banehalvdel. Det andre målet er et skudd fra Erik T.

Resten av perioden er det jevnt og det kunne kommet flere mål begge veier, men 36 sekunder før slutt får en av deres spillere stå alene på motsatt stolpe og dermed går Ski opp i 3-2 ledelse før siste periode.

I tredje periode fortsetter vi på samme måte, og etter 5 minutter etter et frislag der Birger får stå helt alene på bakre stolpe, og når han da får ballen så er det enkelt mål. Minuttet etter får hjemmelaget en utvist spiller og vi har i overtallsperioden to meget store sjanser som fort kunne blitt mål.

Selv om vi skaper en del så er på ingen måte Ski ufarlige, og i det 11 og 14 minutt skårer de, og leder nå 5-3. Bare 17 sekunder etter reduserer vi igjen ved et skudd av Christian, men det er hjemmelaget som er best foran kassa og øker til 6-4 to minutter før slutt.

17 sekudner før full tid får hjemmelaget nok en utvisning, denne gang for det femte slaget på vår keeper i denne kampen, de fleste av dem grove.

Vi taper kampen fortjent, spesielt med tanke på den elendige første omgangen vår. Dagens spiller er uten tvil vår unge keeper. Han hadde flere store redninger og noen helt utrolige refleksredninger. Uten hans innsats ville det blitt stygt.

Se flere bilder på vår Facebookside her.