Kjedelig, men fortjent tap i åpningskampen

En meget spennende og innholdsrik kamp endte dessverre med tap.

ilh-nedrefuruset

Vi starter kampen med å slippe til 6 skudd mot egen keeper i løpet av de to første minuttene, og bare en god keeper hindrer at flere en ett av de går inn. Slik kan vi selvsagt ikke fortsette, og vi hever oss litt. Når Christian utligner til 1-1 etter 7 minutter så begynner vi vel å tenke at dette kan gå. Dessverre hjelper det ikke bare å tenke, vi må være på. På ball, på motstander, på rett plass, på.

Gjestene setter tre mål til på fem minutter midt i perioden. De to første målene burde vi forhindret. Vi blir stående å se på og tenke på hva vi skal gjøre i stede for å gjøre noe. Nedre Furuset er gode til å skape overtall tre mot to, spesielt på kontringer når vi avslutter dårlig, og vi blir løpende mellom.

Vi skjerper oss veldig de siste fem minuttene, og får redusert to ganger. Først er det Ruben som debuterer med skåring, på pasning fra Johan. Deretter er det Erik T, som setter en i kassa 34 sekunder før pause, med pasning fra Birger.

I pausen snakker vi selvsagt om den dårlige starten på kampen, og hva vi skal gjøre for å forhindre at det skjer igjen.

I andre omgang er vi mye bedre, selv om det er gjestene som skårer først så kommer vi tilbake. Erik T. setter sin andre for dagen etter en assist fra Christian, før sistnevnte Christian setter to med pasning fra Birger på begge. Mellom disse to målene finner også gjestene veien til nettmaskene en gang. Alt dette på 7.minutter.

Vi tar ledelsen for første gang i kampen når Ruben krangler inn sitt andre mål for dagen bare 6 sekunder før pause.

I andre pause er vi opptatt av at vi skal fortsette på samme måte. Vi var i andre periode mye bedre på å dekke de farlige rommene. Nedre Furuset ble tvunget til å skyte færre skudd og fra dårligere posisjoner.

Dessverre klarer vi ikke det. Gjestene utligner etter minuttet, før de øker til 10-7 med tre raske mål mellom det 5. og 8. minutt. Erik T. setter sitt tredje før dag når det gjenstår 8 minutter av kampen, nok en gang etter pasning fra Christian. Så får gjestene en utvisning, men vi klarer ikke utnytte denne.

Det siste minuttet prøver vi oss uten keeper, og det ender som det bruker med slikt, med baklengsmål.

Vi taper kampen noe kjedelig, men fortjent, 11-8.

Se flere bilder på vår Facebookside her.