Knepet tap i sterk bortekamp

DENNE KAMPEN BLE I ETTERTID ENDRET TIL 0-5. Les mer her.

Vi spiller en meget bra bortekamp mot Akerselva 4, og er fornøyde selv om vi taper knepet 4-2. Med bare 8 spillere blir det vanskelig, og hadde vi hatt med et par til hadde vi fort vunnet.

Første periode føler vi er meget åpen, og at vi har de største sjansene i starten av perioden. Mål blir det ikke før i det 15ende minutt, og da er det hjemmelaget som tar ledelsen på en overgang og får tuppet ballen i en utspilt Jonas.

To minutter senere øker Akerselva ledelsen til 2-0, noe som også blir pauseresultatet.

På slutten av omgangen ramler det inn spillere i hallen, og nå har Akerselva plutselig en gjeng spillere som kommer rett fra 2.div kamp med Akerselva 2, så nå skal vi virkelig få kjørt oss.

Andre periode starter som den første, jevn med muligheter for begge lag. Vi bommer på åpent mål når keeper er utspilt og har flere gode muligheter. Akerselva er frempå noen ganger, men som regel med skudd som går langt over. Uansett er det hjemmelaget som, midt i perioden, setter omgangens eneste mål, og går til andre pause med en 3-0 ledelse.

I tredje periode er det endelig vår tur, når Christian finner Birger, og vi reduserer før det har gått to minutter. Midt i perioden øker igjen Akerselva ledelsen, men rett før slutt er det vår tur igjen, nå er det Johan som finner Christian, og kampen ender 4-2.

Vi er godt fornøyd med gjennomføringen av kampen, og kunne godt ha vunnet denne. Det viser seg at fem av spillerne til Akerselva spilte i 2.divisjonskampen for Akerselva 2 samme dag, og det er disse spillerne som avgjør kampen for hjemmelaget med tre av målene og tre assist.