Lynnedslag

Selv om vi skulle møte et Lyn 2 lag som ikke har tapt i år så hadde vi forhåpninger om at vi skulle gi de kamp til døra. Vi stilte for første gang med to rekker og var klar til kamp.

IMG_3354Det skulle vise seg fort at det på ingen måte ble noen jevn kamp. Vi henger ikke med fra start og det er et under at det går hele 2.42 før gjestene tar ledelsen. Da har de allerede hatt to i stanga.

Vi rotet med det meste. Bytter på feil tidspunkt, dekker ikke motstanderne, hjelper ikke keeper med å rydde opp returer når han har gjort gode redninger. I tillegg vil vi ikke ha ballen i laget, vi slår den vekk nesten før vi ser den.

Det tar 8 minutter til før Lyn 2 skårer igjen, men nå kommer det tre på to minutter.

Dessverre fortsetter vi 2.periode der vi avsluttet første, med to baklengs i løpet av de første tre minuttene. Vi tar derfor en timeout der vi bestemmer oss for å spille mer og “få mindre panikk”. Etter dette kommer vi mer med i kampen, selv om vi nærmest ikke skaper noe fremover så er det ikke totalt kaos lengre.

Vi slipper inn tre mål til i løpet av perioden. Siste periode rakner vi litt og slipper inn 7 mål.

Vi ser ut som det vi er, et ny-oppstartet lag med mange spillere som mangler erfaring. Erfaringen kommer ved å trene og spille kamper, og i dag fikk vi forhåpentligvis lært mye.

Se flere bilder på vår Facebook side her.

[event_results id=”1763″] [event_performance id=”1763″]