Nok et stortap

Gode takter tidvis var langt fra nok mot Vålerenga 4

DSC_0270

Vi starter kampen litt tregt, men henger likevel med. Vålerenga tar ledelsen etter 4 minutt, men vi svarer under minuttet senere. Etter dette går spillet litt begge veier, men med de største sjansene er det Vålerenga som har. Jarle står som en gud, men må gi tapt to ganger. Vi reduserer rett før pause, og ligger under 3-2 etter første omgang.

I pausen gjør vi noen grep og kommer ut i 2.omgang som et mye bedre lag. Vi er gode bakover og farlige fremover, ihvertfall i 16 minutter. Vi snur 2-3 til 5-4, til vi kollapser totalt. De siste 3 minuttene og 15 sekundene slipper vi inn 4 mål.

Vi prøver å gjøre grep igjen i pausen, men det hjelper ikke denne gang. Vi blir rett og slett overkjørt og taper 3.periode 4-1, og totalt 12-6.

Vi viser at vi kan når vi gjør det vi er enige om at vi skal gjøre, men når vi ikke er på så stinker vi.

Se flere bilder på vår Facebook side her.