Nok et tap på hjemmebane

Nok en gang går vi på et 11-5 tap på hjemmebane, denne gang mot et lag som vi burde spilt jevnt mot.

IMG_8407-langTil denne kampen manglet vi flere spillere og tenkte at dette kunne bli tøft. Gjestene manglet trolig enda flere da de stilte uten innbyttere. Til tross for dette var det gjestene som styrte det meste fra start. Vi ble stående å se på og lot dem komme til enkle skudd og fikk mye rom over det meste av banen. Dette utnyttet de godt med gode skudd og fine pasninger.

Gjestene ledet 5-0 etter 12 minutter, før vi avslutter perioden litt bedre og reduserte to ganger.

I andre periode var vi tilbake der det startet og lot gjestene gjøre som de ville. De vinner perioden 5-1.

I tredje periode klarte vi endelig å ta opp kampen og skaper mye mer samtidig som vi gir dem mindre plass og tid. Vinner også perioden 2-1, men var aldri i nærheten av å skape spenning i kampen.

Se flere bilder på vår Facebookside her.