Seier i 4.divisjons debuten

Det ble en fin hjemmeseier i debuten i 4.divisjon for Holeværingen.

IMG_8323-langt

Vi var meget spente før vår første kamp denne sesongen. At vi rykket opp sist sesong gjorde at vi møtte bedre motstand en vi har gjort i mange kamper de tidligere sesongene. Vi hadde også kjennskap til noen av motstanderlaget spillere og viste at det var en del kvalitet der. Derfor var vi veldig usikre på hva som ville vente oss i 4.divisjon.

Det tok ikke lang tid før vi skjønte at vi ikke hadde noe å frykte. Vi kjørte nærmest over Ellingsrud fra start og ledet 1-0 etter to minutter. Deretter fortsatte vi kjøret og det virket ikke som gjestene hadde fått med seg at kampen hadde startet. Vi økte ledelsen i det 8. minutt, og fortsatte så med to til på under to minutter. Da vi igjen la på til 5-0 var det bare gått 12 minutter av kampen. Dette så virkelig bra ut.

Ellingsrud hadde nok ikke lyst til å fortsette på denne måten, og det var tydelig at de tok seg litt sammen. De skåret periodens siste mål et par minutter før pause etter at de siste 8 minuttene hadde vært jevne.

I 2. periode virket det som om Ellingsrud satset alt fremover, og fikk uttelling etter tre minutter. Men det virket som lufta gikk litt ut av dem igjen da vi økte til 6-2 like etter, og igjen til 7-2 og 8-2 de neste tre minuttene. Det ble ingen flere mål i denne perioden, det til tross for flere store sjanser for begge lag, selv om vi nok hadde de største og fleste.

I tredje periode var det nok en gang gjestene som starter offensivt og fikk et raskt mål, men fem minutt ut i perioden var vi frempå igjen og ledet nå 9-3. Så kjørte Ellingsrud på og fikk inn to mål på under ett minutt etter ca 9 minutters spill. Vi ble nå liggende litt bakpå og tok etterhvert en timeout. Det virket å være smart, da vi gikk rett ut å satt to kasser på få sekunder etter, og ledet nå 11-5. Gjestene fikk kampens siste mål snaue halvminuttet før full tid.

Hadde Ellingsrud vært på fra start i denne kampen så kunne det blitt meget spennende, men slik det ble denne gangen vinner vi kampen veldig fortjent. Fortsetter vi på denne måten kan det bli en fin sesong.

Se flere bilder på vår Facebookside her.