Sesongen er over

Denne sesongen er dessverre over og vi må bare prøve å se frem mot neste sesong som forhåpentligvis starter opp som vanlig til høsten. Det blir dermed ingen flere treninger denne sesongen.

Pokaler til barna

Vi har kjøpt inn en del premier til barna som skulle deles ut på avslutningen rett før påske, denne er selvsagt også avlyst, så får vi prøve å ha en fest og utdeling av premiene når vi starter opp igjen.

(Bilde i toppen er fra 2019)

 

Nedrykk

Seniorlaget rykket ned, i følge tabellposisjonen skal vi rykker ned, så får vi bare se om noe vidunderlig skjer i sommer, slik at vi beholder plassen i 4.divisjon, selv om vi på ingen måte har fortjent det.

Det var for vår del to kamper igjen av sesongen, og siden et par av de andre lagene hadde tre kamper igjen blir serien avgjort på gjennomsnitt poeng pr kamp. Dette utgjorde ingen forskjell for vår del, mens i toppen av tabellen gikk nå Sagene forbi Bærums Verk og ble dermed kåret til mester.

Tabell kan du se her.Kampinfo kan du se her.

 

Årets poengplukker

Det var nok ingen overraskelse for noen at Christian igjen tok pokalen for årets poengplukker, det er femte året på rad nå. Denne pokalen ble overrakt han helt uhøytidelig, og ikke på vår avlyste sesongavslutning som vi bruker.

Spillerstats kan du se her.Hall of Fame kan du se her.

 

Årets medlem

En enstemmig jury har denne sesongen falt ned på at årets medlem er Erik Sparr. Han har i alle år deltatt på det aller meste godt humør og aldri noe tull. Vel fortjent. Pokal vil bli overlevert ved en passende anledning.

Tidligere vinnere