Sinnsykt deilig seier mot Ull / Kisa 3

Det ble en meget jevn og spennende kamp hjemme mot Ull / Kisa 3 der vi til slutt heldigvis klarte å dra i land en seier.

IMG_6943-langDet er en treg start på kampen, eller rettere sagt så tar det litt tid før kampen starter. Dommeren er forsinket fra kamp et annet sted og vi må rett og slett bare vente. Egentlig viste det seg at det var ganske fint for oss, da en av våre spillere rett og slett hadde glemt at det var kamp i dag. Da han i tillegg måtte hentes var vi bare 8 mann da kampen startet ca 25 minutter for sent. De to siste spillerne var tilbake ca midt i første periode.

Kampen er jevn fra start. Det er flere sjanser på begge sider, men begge keeperne står meget godt og det er nesten utrolig at det står 0-0 både etter første og andre omgang.

Før tredje periode bestemmer vi oss for å roe litt ned, prøve å spille litt mer og skape bedre sjanser. Dessverre tar det bare 43 sekunder før gjestene skårer kampens første mål. Tre minutter senere utligner vi til 1-1. Deretter går det seks minutter før det igjen kommer et mål. Nok en gang er det gjestene som tar ledelsen, og de gir seg ikke med det, for bare 22 sekunder senere øker de til 1-3.

Vi gir ikke opp, og knappe to minutter senere reduserer vi. Etter dette tar kampen litt av. Begge lag er gira og kanskje litt slitne, kommer sent inn i dueller og gir litt mer. I løpet av 20 sekunder får begge lag en man utvist, og det utnytter vi best når vi utlinger til 3-3  bare to og et halvt minutt før slutt.

49 sekunder før slutt får gjestene en utvisning og tar samtidig timeout. Vi bestemmer oss for å gire ting enkelt og ikke noe tull. Det ser ut til å fungere bra, da vi for første gang i kampen tar ledelsen bare 10 sekunder etterpå.

De siste 39 sekundene ligger vi litt lavere for å sikre dette, og jubelen er høy når dommeren endelig blåser av kampen.

Se flere bilder på vår Facebookside her.