Sterk borteseier mot et av topplagene

Det ble til slutt en meget sterk borteseier mot et av divisjonens beste lag. Det ble jevnt mot slutten, men når vi i tidligere kamper har kollapset litt rodde vi det denne gang i land til slutt.

20200112_142737Første periode startet på best mulig måte, når Christian finner Johan etter bare et og et halvt minutt, og vi leder 1-0. Fire minutter skjer det samme igjen, og vi leder nå 2-0.

Midt i perioden er det hjemmelaget sin tur til å skåre, men vi øker igjen bare minutter etter når Kev setter inn en pasning fra Birger.

Flere mål blir det ikke i denne perioden, og vi leder noe overraskende 3-1 til pause.

7 minutter ut i andre periode er det Johan som finner Christian, og vi øker til 4-2.

Etter 9 minutter velger dommerne å annulere et mål de mener går via låret til Simen og inn. Johan går for å snakke med dommerne, og mens han står og snakker med dem går plutselig den ene av dommerne og setter i gang kampen igjen. Når Johan noen sekunder senere oppdager dette så står han selvsagt ikke og ser på, men deltar aktivt. Da viser det seg at vi er seks mann på banen, da Johan ikke skulle vært innpå. Dommerne vil da gi oss utvisning, men etter litt diskusjoner seg i mellom blir ballen dratt tilbake og frislaget blir tatt på nytt. Vi får ikke beskjed om vi har fått noen utvisning eller ikke før vi spør flere ganger, og mens vi er opptatt av det og ikke følger ordentlig med på spillet som Nedre Furuset har satt igjen, får de lurt inn en redusering.

Et par minutter senere setter Dag Morten inn vårt femte mål med et fint langskudd, på pasning fra Birger. Dag Morten hadde gått hele dagen og sagt at han skulle skåre i dag, og siden han ikke har skåret siden september 2018, så var det vel ikke så mange som regnet med at han skulle gjøre det i dag heller.

Mot slutten av omgangen fikk hjemmelaget lurt inn en redusering, og vi går til andre pause med en 5-3 ledelse.

Nok en gang starter vi en periode på best mulig måte, og før det går to minutter finner Martin Birger, som øker til 6-3.

Men så starter hjemmelaget en offensiv som vi sliter med, de spiller plutselig mye bedre en tidligere i kampen. Vi blir løpende mye mellom og får ikke sikkerlig tak i ballen og skape spill. Dette resulterer i at de skårer to ganger og midt i perioden er det 6-5.

Vi kommer mer inn i det igjen etter det, men først etter 17 minutter, når Ruben skårer, på pasning fra Johan, begynner vi å føle oss litt trygge.

Men så tar hjemmelaget ut keeper og kjører delvis over oss igjen på slutten, men nå ligger vi trygt på plass og hver gang vi får tak i ballen så holder vi på den og forhindrer dem i å skape mye farlig. Plutselig er det vi som kjører på og er nære flere ganger. 20 sekunder før slutt finner Ruben Christian foran kassa, og han kan enkelt putte den i åpent mål.

Vi vinner fortjent og tar vår første seier denne sesongen. Klatrer samtidig opp over nedrykksstreken, men med en kamp mer spilt en OSI og Ribbungene kan det bli kortvarig.

Se flere bilder på vår Facebookside her.