Sterk borteseier mot et vanskelig Ski 2

Vi har møtt Ski 2 hver sesong siden vi startet opp for tre år siden, og som oss rykket de opp fra femtedivisjon i fjor. Det er et lag som kun har slått en gang på seks forsøk, og med mye forfall til denne kampen hadde vi egentlig ikke forventinger om å ta vår første borteseier mot dem i år heller.

IMG_8450-langVi åpnet kampen best og hadde en viss kontroll bak samtidig som vi skapte flere store sjanser fremover, men mål blir det ikke før Ski får lurt inn et mål etter ca 8 minutter. Heldigvis lar vi oss ikke påvirke av dette og kjører på videre. I det 9. og 10. minutt så putter vi mål og har da en fortjent 2-1 ledelse. Den holder helt til pause.

I pausen er vi opptatt av at vi må fortsette på samme måte, men prøve å luke ut enda litt flere småfeil.

2.omgang så putter vi etter to minutter, og så igjen etter et halvt minutt før vi øker til 5-1 bare to minutter senere. Altså nå leder vi 5-1 etter bare 5 minutter av andre omgang.

Midt i perioden drar Ski på seg en uheldig utvisning på feil bytte. Vi får til et greit overtallsspill, men når Ski får tak i ballen er de gode til å holde på den.

Tre minutt før slutt reduserer Ski til 5-2, noe som også er resultatet til andre pause.

Nok en gang bruker vi pausen på å fokusere på det som har vært bra, og skal gå ut å gjøre det samme en gang til.

Det går bare 35 sekunder av tredje periode før vi har økt ledelsen til 6-2, mens både mål nr 7 og 8 kommer mitt i perioden.

Ski prøver den siste perioden å stå mye høyere for å presse oss til å gjøre feil. Det gjør at de skaper noen store muligheter og burde kanskje satt noen flere mål, men det gjør også at vi har mange gode kontringsmuligheter. Noen av disse utnytter vi veldig godt.

Dette er en kamp vi egentlig hadde under kontroll hele tiden. Vi gjør ting vanskelig for hjemmelaget med å gjøre jobben vår slik vi blir enige om å gjøre den. De får riktignok en god del muligheter som ikke blir mål, men det gjør vi også.

Se flere bilder på vår Facebookside her.